Laat geld voor je werken i.p.v. andersom!

Start vandaag nog met beleggen, iedereen kan het!

Workshop beleggen

Steeds meer mensen starten met beleggen. En dat is niet voor niks! Beleggen is een krachtig middel om je geld te laten groeien en financieel vermogen op te bouwen.

Misschien denk je dat beleggen vooral gedoe en hoge kosten met zich meebrengt, maar dat is al lang niet meer zo. Met de komst van indexbeleggen (geen zorgen, uitleg volgt tijdens de workshop) kun je simpel beleggen met een brede spreiding (lager risico) en tegen lage kosten. En je kunt al starten met een tientje als je wilt.

Ik vertel je in één avond alles wat je moet weten om direct te kunnen starten met beleggen. Zodat je weet wat je doet en met minimale inspanning (je kunt beleggen zelfs helemaal automatiseren) maximaal profiteert van de voordelen van beleggen. Laat geld voor je werken i.p.v. andersom. 


Datum: vrijdag 14 juni of woensdag 25 september

Tijdstip: 19:30 - 21:30 uur (inloop vanaf 19:15 uur)
Locatie: Novastrada, Vlasveen 34 in Roden

"Maartje weet heel goed waar ze het over heeft en deelde haar kennis en ervaring met ons. Ik ga zeker een volgende stap zetten bij Maartje om mijn weg naar financiële vrijheid concreter te maken.

Dank je wel voor je heldere inzichten en het toegankelijker maken van iets wat ogenschijnlijk onbereikbaar is."

Jelske van Zuijlen - workshop financiële vrijheid


In de workshop over beleggen leer je:

 👉 wat (index)beleggen is

 👉 welke risico's er zijn en hoe je deze kunt beperken

 👉 hoe je met de minste kosten het meeste rendement bereikt

 👉 de concrete stappen die je moet zetten om te starten met beleggen


Je zal zien dat het een stuk eenvoudiger en leuker 😁 is dan je dacht! Het beste moment om te beginnen? Vandaag! 

Ik leg in de workshop uit waarom dat zo is. 


Leuk als je erbij bent dus voel je welkom!

Financiële vrijheid

Van dagelijkse sleur

Hej! Ik ben Maartje. Drie jaar geleden had ik nog een 9 tot 5 baan als controller. Goedbetaald, maar ik had al langer het gevoel dat ik iets anders wilde.
Ik wilde meer voldoening halen uit m’n werk en impact maken op het leven van andere mensen. Daarnaast wilde ik graag meer vrijheid. Meer vakantiedagen. Meer tijd en geld om m’n dromen waar te maken. Ik wilde niet wachten met reizen totdat ik met pensioen was. Ik wilde ook meer genieten van m’n kinderen. Me niet hoeven haasten om ze op tijd van de opvang te halen om vervolgens snel te koken terwijl ik hen achter een schermpje zette om ze rustig te houden. Vervolgens ‘s avonds moe op de bank ploffen om de avond te vullen met Netflix. Leven op de automatische piloot. En als ik even niets deed of tijd voor mezelf nam, voelde ik me daar weer schuldig over. Dat moest toch anders kunnen?!

Financiële vrijheid

naar reizen met m'n gezin

En of het anders kan! Ik ben net terug van een rondreis van ruim 7 maanden met m'n gezin. Een droom die uitgekomen is! Het is zo waardevol om de wereld te bekijken door de ogen van m’n kinderen. Om andere mensen te ontmoeten, andere culturen te leren kennen en om te zien hoe mooi de wereld is. Om echt in het nu te leven, zonder haast. En doordat ik tot rust kom, heb ik heel veel inspiratie om m’n bedrijf verder vorm te geven. Het is zo gaaf om anderen te helpen om meer vrijheid en geluk te creëren in hun leven,   I love it!