Wil jij graag meer vrijheid in je leven?

Laat geld voor je werken i.p.v. andersom

JA, DAT WIL IK!

Workshop financiële vrijheid

Wil jij ook zo graag meer vrijheid? Meer tijd en geld om leuke dingen te doen? Stop dan met piekeren over je financiën en stop met overleven in de ratrace. Je hoeft niet je hele leven lang keihard te werken voor dat grote huis en die dure auto, waar je door je drukke leven maar weinig van kunt genieten. Financiële vrijheid is voor iedereen mogelijk, maar je moet er wel iets voor doen.


In deze workshop:

 👉 leg ik uit wat financiële vrijheid nu eigenlijk is

 👉 laat ik zien wat rijke mensen anders doen en hoe je deze strategie zelf kunt toepassen

 👉 leer je hoe je stap voor stap financieel vermogen opbouwt

 👉 vertel ik over mijn eigen weg naar financiële vrijheid


Geen 'woo-woo-verhaal' dat je over een jaar miljonair kunt zijn. Maar een bewezen strategie waarmee je financieel vrij kunt worden op jouw manier en in jouw tempo. Zodat geld jou de vrijheid geeft om het leven te leiden dat écht bij jou past.


Wanneer: nieuwe data volgen! Tijdstip: 19:30 - 21:30
Waar: Novastrada, Vlasveen 34 in Roden


Voor wie: deze workshop is voor mensen die hun oude patronen willen loslaten, die verandering willen brengen in hun leven en nieuwsgierig zijn naar wat financiële vrijheid voor hun zou kunnen betekenen.

"You can't go back to the beginning,
but you can start where you are
and change the ending"

C.S. Lewis

financiële vrijheid en geluk

Ben jij klaar voor financiële vrijheid?

👉 Stop met piekeren over je financiën

👉 Verander je denkwijze over geld

👉 Leer hoe rijke mensen denken en hoe jij dit kunt toepassen in jouw leven

👉 Laat je inspireren door mijn weg naar financiële vrijheid

👉 Ervaar wat financiële vrijheid jou zou kunnen brengen


Nieuwe data volgen! Wil je op de hoogte gehouden worden?
Stuur dan even een berichtje! 


Financiële vrijheid

Van dagelijkse sleur

Hej! Ik ben Maartje. Drie jaar geleden had ik nog een 9 tot 5 baan als controller. Goedbetaald, maar ik had al langer het gevoel dat ik iets anders wilde.
Ik wilde meer voldoening halen uit m’n werk en impact maken op het leven van andere mensen. Daarnaast wilde ik graag meer vrijheid. Meer vakantiedagen. Meer tijd en geld om m’n dromen waar te maken. Ik wilde niet wachten met reizen totdat ik met pensioen was. Ik wilde ook meer genieten van m’n kinderen. Me niet hoeven haasten om ze op tijd van de opvang te halen om vervolgens snel te koken terwijl ik hen achter een schermpje zette om ze rustig te houden. Vervolgens ‘s avonds moe op de bank ploffen om de avond te vullen met Netflix. Leven op de automatische piloot. En als ik even niets deed of tijd voor mezelf nam, voelde ik me daar weer schuldig over. Dat moest toch anders kunnen?!

Financiële vrijheid

naar reizen met m'n gezin

En of het anders kan! Ik ben net terug van een rondreis van ruim 7 maanden met m'n gezin. Een droom die uitgekomen is! Het is zo waardevol om de wereld te bekijken door de ogen van m’n kinderen. Om andere mensen te ontmoeten, andere culturen te leren kennen en om te zien hoe mooi de wereld is. Om echt in het nu te leven, zonder haast. En doordat ik tot rust kom, heb ik heel veel inspiratie om m’n bedrijf verder vorm te geven. Het is zo gaaf om anderen te helpen om meer vrijheid en geluk te creëren in hun leven,   I love it!