Wil jij graag meer vrijheid in je leven?

Laat geld voor je werken i.p.v. andersom

Workshop financiële vrijheid

Wil jij graag meer vrijheid? Meer tijd en geld om leuke dingen te doen? En een leven zonder financiële stress? 


Financiële vrijheid is niet alleen voor rijke mensen weggelegd. Iedereen kan geld voor zich laten werken. Het geeft je rust in je hoofd als je je financiën op orde hebt. En ruimte om je dromen waar te maken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je financiële toekomst.

"In haar 2 uur durende interactieve presentatie combineert Maartje haar kennis  met persoonlijke ervaringen en nodigt ze haar publiek uit om 'hardop te dromen' en geeft concrete adviezen.
Een heel prettige en effectieve manier wat mij betreft! 

Maartje heeft me ervan overtuigd dat financiële vrijheid een stuk minder complex is dan ik altijd dacht!"

Judith Vermeulen


In deze workshop:

 👉 leg ik uit wat financiële vrijheid nu eigenlijk is

 👉 laat ik zien wat rijke mensen anders doen en hoe je deze strategie zelf kunt toepassen

 👉 leer je hoe je stap voor stap financieel vermogen opbouwt

 👉 vertel ik over mijn eigen weg naar financiële vrijheid


Geen 'woo-woo-verhaal' dat je over een jaar miljonair kunt zijn. Maar een bewezen strategie waarmee je financieel vrij(er) kunt worden op jouw manier en in jouw tempo. Zodat geld jou de vrijheid geeft om het leven te leiden dat écht bij jou past.


Wanneer: nieuwe datum volgt!


Voor wie: deze workshop is voor mensen die hun oude patronen willen loslaten, die verandering willen brengen in hun leven en nieuwsgierig zijn naar wat financiële vrijheid voor hun zou kunnen betekenen.


Stop met piekeren en kom in actie. Want als je het nu niet doen, wanneer dan wel? 

"Maartje heeft me echt aan het denken gezet over mijn eigen financiële situatie en wat ik  zelf kan doen om meer inkomen stromen te generaliseren. Om gewoon nets iets makkelijker door het leven te gaan en meer ruimte te creëren voor de mooie dingen in het leven.


Maartje weet heel goed waar ze het over heeft en deelde haar kennis en ervaring met ons. Ik ga zeker een volgende stap zetten bij Maartje om mijn weg naar financiële vrijheid concreter te maken.

Dank je wel voor je heldere inzichten en het toegankelijker maken van iets wat ogenschijnlijk onbereikbaar is. Ik kijk uit naar onze volgende sessie !"

Jelske van Zuijlen

"You can't go back to the beginning,
but you can start where you are
and change the ending"

C.S. Lewis

financiële vrijheid en geluk

Ben jij klaar voor financiële vrijheid?

👉 Stop met piekeren over je financiën

👉 Verander je denkwijze over geld

👉 Leer hoe rijke mensen denken en hoe jij dit kunt toepassen in jouw leven

👉 Laat je inspireren door mijn weg naar financiële vrijheid

👉 Ervaar wat financiële vrijheid jou zou kunnen brengen


Wanneer: nieuwe datum volgt!

Financiële vrijheid

Van dagelijkse sleur

Hej! Ik ben Maartje. Drie jaar geleden had ik nog een 9 tot 5 baan als controller. Goedbetaald, maar ik had al langer het gevoel dat ik iets anders wilde.
Ik wilde meer voldoening halen uit m’n werk en impact maken op het leven van andere mensen. Daarnaast wilde ik graag meer vrijheid. Meer vakantiedagen. Meer tijd en geld om m’n dromen waar te maken. Ik wilde niet wachten met reizen totdat ik met pensioen was. Ik wilde ook meer genieten van m’n kinderen. Me niet hoeven haasten om ze op tijd van de opvang te halen om vervolgens snel te koken terwijl ik hen achter een schermpje zette om ze rustig te houden. Vervolgens ‘s avonds moe op de bank ploffen om de avond te vullen met Netflix. Leven op de automatische piloot. En als ik even niets deed of tijd voor mezelf nam, voelde ik me daar weer schuldig over. Dat moest toch anders kunnen?!

Financiële vrijheid

naar reizen met m'n gezin

En of het anders kan! Ik ben net terug van een rondreis van ruim 7 maanden met m'n gezin. Een droom die uitgekomen is! Het is zo waardevol om de wereld te bekijken door de ogen van m’n kinderen. Om andere mensen te ontmoeten, andere culturen te leren kennen en om te zien hoe mooi de wereld is. Om echt in het nu te leven, zonder haast. En doordat ik tot rust kom, heb ik heel veel inspiratie om m’n bedrijf verder vorm te geven. Het is zo gaaf om anderen te helpen om meer vrijheid en geluk te creëren in hun leven,   I love it!