Financiële vrijheid

Meer vrijheid en plezier in je leven?

Word geluksplukker!

ONTDEK DE MAGIE VAN FINANCIËLE VRIJHEID

LEEF EEN RIJK LEVEN!

Nooit meer

 1. Het gevoel hebben dat je wordt geleefd                  
 2. Stress over je financiën                                               
 3. Stuk maand overhouden aan het eind van salaris
 4. Denken dat rijkdom voor jou niet is weggelegd     
 5. Je leven lang moeten werken voor geld                  
 6. Piekeren over je financiële toekomst                       

Maar juist 

 • Bewust kiezen voor wat jou gelukkig maakt          
 • Rust in je hoofd                                                            
 • Elke maand geld overhouden                                   
 •   Mogelijkheden zien met een positieve mindset           
 • Je geld voor je aan het werk zetten                         
 • Je financiële vermogen zien groeien                       

One life, live it!

Als je diep in je hart kijkt, welk leven zou je dan willen leven? En hoe ziet je leven er nu uit? De kans is groot dat je dagen gevuld zijn met dingen waarvan je denkt dat het ‘moet’. Maar van wie moet dat eigenlijk?

Leef je je eigen leven of het leven dat van je verwacht wordt? We hebben allerlei overtuigingen, over bijvoorbeeld geld en succes, die ons klein houden:

 • "Veel geld verdienen is iets voor anderen", waardoor je genoegen neemt met minder. 
 • "Om geld te verdienen moet je nu eenmaal veel werken", waardoor je minder vrije tijd hebt dan je zou willen.
 • "Succes is voor mij niet weggelegd", waardoor je niet open staat voor de kansen die op je pad komen.
 • "Het is zonde als ik niks doe met mijn opleiding", waardoor je blijft hangen in een baan waar je niet gelukkig van wordt.

En herken jij de als-dan illusie?  “Als ik nog een paar jaar fulltime werkt, dan kan ik het daarna rustiger aan doen.““Als de kinderen de deur uit zijn, dan krijg ik wel weer meer tijd voor mezelf.“  “Als we eenmaal dat grotere huis hebben, voel ik me vast een stuk gelukkiger.“ 
Maar later of morgen bestaat niet, het leven is nu. Tijd komt nooit meer terug.

"All we have to decide is

what to do with the time

that is given us"

J.R.R. Tolkien

Wat zou jij met je tijd doen

als je geld in overvloed had?

Mensen zeggen vaak dat ze niet veel geld nodig hebben, dat geld niet gelukkig maakt. Maar zouden ze dit ook zeggen over tijd en en energie? "Ik heb niet veel energie nodig" of "tijd maakt niet gelukkig". Dat klinkt raar hè. Maar het komt wel op hetzelfde neer. Want met geld creëer je meer tijd en energie om datgene te doen dat jou gelukkig maakt. Gun jezelf dat!

De meeste mensen denken dat het voor hun niet is weggelegd is om financieel vrij te worden. Maar meestal weten ze gewoon niet welke stappen ze moeten zetten en hoe ze dit moeten doen. Wat je nodig hebt is een positieve mindset, weten waaróm je financieel vrij wilt worden, de juiste kennis en een duidelijk plan. Het is echt niet zo moeilijk als veel mensen denkenIn mijn Training Leef een Rijk leven leg ik je in begrijpelijke taal uit hoe je in 5 stappen financieel vrij kunt worden zodat ook jij je dromen kunt waarmaken.

Word financieel vrij

in 5 stappen

Module 1
Money mindset

Hoe jij denkt en welk gevoel jij hebt over geld is essentieel in jouw route naar financiële vrijheid. Alleen met een positieve money mindset,
trek je meer geld aan.

Module 2
Waar sta je nu?

Krijg grip op je financiën. Weet wat er inkomt en uitgaat. Door overzicht te creëren, krijg je rust in je hoofd omdat je precies weet waar je staat en hoe jij je financiële doelen kunt halen.
financiële vrijheid en geluk

Module 3
Jouw droomleven

Je raakt pas gemotiveerd om financiële vrijheid te bereiken, als je weet waar je het voor doet.  Wil je op wereldreis, minder werken of een B&B beginnen? Wat is jouw why?

financiële vrijheid en geluk

Module 4
Hou geld over

Rijk worden gaat niet over hoeveel je verdient, maar over hoeveel je overhoudt. Meer geld overhouden kan op 2 manieren: minder uitgeven of zorgen voor meer inkomen.

financiële vrijheid en geluk

Module 5
Laat je geld werken

Zet je geld aan het werk en bouw financieel vermogen op door je geld te investeren in assets die geld opleveren, zoals beleggingen. Dit kan al met kleine bedragen.

Bonus
Leer beleggen

Beleggen in indexfondsen is de meest simpele en laag-drempelige manier om vermogen op te bouwen. Het is niet moeilijk, ik leer je stap voor stap hoe je dit doet.

financiële vrijheid en geluk

Ben jij klaar voor financiële vrijheid?

 • 6 groepslessen bij Novastrada in Roden
 • 2 individuele coachingssessies van 1,5 uur in de camper/natuur
 • kleine groep (max 6 personen) dus veel persoonlijke aandacht
 • onbeperkt toegang tot de online training Leef een Rijk leven
 • werkboek en templates
 • bonus: leer beleggen op de meest simpele manier!


Interesse? Stuur een mail naar maartje@geluksplukkers.nl of stuur een berichtje naar 06-82086966 en ik neem vrijblijvend contact met je op.

Financiële vrijheid

Van dagelijkse sleur

Hej! Ik ben Maartje. Drie jaar geleden had ik nog een 9 tot 5 baan als controller. Goedbetaald, maar ik had al langer het gevoel dat ik iets anders wilde.
Ik wilde meer voldoening halen uit m’n werk en impact maken op het leven van andere mensen. Daarnaast wilde ik graag meer vrijheid. Meer vakantiedagen. Meer tijd en geld om m’n dromen waar te maken. Ik wilde niet wachten met reizen totdat ik met pensioen was. Ik wilde ook meer genieten van m’n kinderen. Me niet hoeven haasten om ze op tijd van de opvang te halen om vervolgens snel te koken terwijl ik hen achter een schermpje zette om ze rustig te houden. Vervolgens ‘s avonds moe op de bank ploffen om de avond te vullen met Netflix. Leven op de automatische piloot. En als ik even niets deed of tijd voor mezelf nam, voelde ik me daar weer schuldig over. Dat moest toch anders kunnen?!

Financiële vrijheid

naar reizen met m'n gezin

En of het anders kan! Terwijl ik dit schrijf ben ik 8 maanden op een roadtrip met m’n gezin. Een droom die uitkomt! Het is zo waardevol om de wereld te bekijken door de ogen van m’n kinderen. Om andere mensen te ontmoeten, andere culturen te leren kennen en om te zien hoe mooi de wereld is. Om echt in het nu te leven, zonder haast. En doordat ik tot rust kom, heb ik heel veel inspiratie om m’n bedrijf verder vorm te geven. Het is zo gaaf om anderen te helpen om meer vrijheid en geluk te creëren in hun leven,   I love it!