Wil jij ook financieel vitale medewerkers?

Investeer in je mensen en verdien het dubbel en dwars terug!


Tijden veranderen…

Terwijl de pensioenleeftijd steeds verder oploopt, wordt de hoogte van de AOW en pensioenuitkering steeds onzekerder. Hierdoor ervaren steeds meer werkende mensen financiële onrust over hun toekomst.


Eerder met pensioen, volop leven

Hoe leuk je je werk ook vindt; het zou fijn zijn om eerder te stoppen dan je 70e zodat je nog fit bent als je met pensioen gaat. Of misschien wil je al veel eerder een mini-pensioen (een sabbatical, aanrader! 😉). 


Als je niet weet of je voldoende inkomsten en vermogen hebt om eerder te stoppen met werken en ook tijdens je pensioen het leven te leiden dat je voor ogen hebt, geeft dat een constant gevoel van financiële onrust en zorgen over de toekomst.


Uit onderzoek blijkt dat mensen met financiële stress 3 tot 4x vaker angst- en depressieklachten ontwikkelen dan anderen (25-27% t.o.v. 6-7%)*. Die klachten neem je ook mee naar je werk. Een logisch gevolg is dat geldstress een aanzienlijk negatief effect kan hebben op de werkvloer. Enkele voorbeelden hiervan zijn:


 1. een verhoogd ziekteverzuim door fysieke en mentale gezondsheidsproblemen
 2. verminderde productiviteit doordat het concentratievermogen afneemt
 3. minder werkplezier door toenemende conflicten en stress op de werkvloer

* Bron: onderzoek uitgevoerd in 2021 door Centerdata, Fonds Slachtofferhulp en Tranzo van Tilburg University.


"Maartje heeft me echt aan het denken gezet over mijn eigen financiële situatie en wat ik zelf kan doen. Om gewoon net iets makkelijker door het leven te gaan en meer ruimte te creëren voor de mooie dingen in het leven. Maartje heeft heel veel kennis. Dankjewel voor je heldere inzichten!"

~ Jelske van Zuijlen ~


Geluksplukkers strategie

Mijn strategie is om slim te investeren zodat je financieel vermogen opbouwt om


 • jezelf van een inkomen te voorzien als je eerder stopt met werken
 • een aanvullend inkomen te hebben op je AOW en werkgeverspensioen als dit niet voldoende is 


Met zo min mogelijk inleg, zoveel mogelijk vermogen op te bouwen, dat is het doel. Met deze methode profiteer je maximaal van de belastingvoordelen. Het is ook nog eens volledig passief, zodat jij al je aandacht kunt richten op genieten van je leven nu!


Ik ben er geen voorstander van om zoveel mogelijk geld op te potten voor ‘later’. Als jij je pensioen goed geregeld hebt en vermogen opbouwt zodat je eerder kunt stoppen met werken, kun je de rest van je geld gebruiken om leuke dingen van te doen! Ik zeg een win-win situatie.


Masterclass financieel fit

Tijdens de masterclass neem ik je op inspirerende en enthousiasmerende wijze mee door het financiële landschap en leer je:

 👉 hoe je voor een goed pensioen zorgt door slim te investeren

 👉  hoe je maximaal profiteert van de belastingvoordelen

 👉 hoe je geld voor je laat werken i.p.v. andersom

 👉 aan welke knoppen je kan draaien om een pensioen te realiseren dat aan joúw voorwaarden voldoet


Een financieel fitte medewerker is productiever, gelukkiger en kijkt met vertrouwen naar de toekomst. Een win-win situatie voor zowel werkgever als werknemer. Doe je werknemers een plezier met deze masterclass, ze zullen je dankbaar zijn!

"Maartje combineert haar kennis met persoonlijke ervaringen en nodigt haar publiek uit om 'hardop’ te dromen en geeft concrete adviezen. Een heel prettige en effectieve manier wat mij betreft! 

Maartje heeft me ervan overtuigd dat financiële vrijheid een stuk minder complex is dan ik altijd dacht!"

~ Judith Vermeulen ~


Specificaties masterclass

 • Duur: 3,5 uur (1 dagdeel)
 • Locatie: op kantoor of externe locatie (aanvullende kosten)
 • In groepsverband, max 12 deelnemers
 • Interactief
 • Investering: € 1.500 excl. BTW
 • Tip: gebruik het vitaliteitsbudget of inzetbaarheidsbudget


 • Optioneel: een aanvullend 1-op-1 traject waarbij waarbij we in één dag een (vervroegd) pensioenplan maken én direct in werking zetten. Geldzorgen maken plaats voor financiële rust.

"You can't go back to the beginning,
but you can start where you are
and change the ending"

C.S. Lewis


Financiële vrijheid

Even voorstellen...

Hoi! Mijn naam is Maartje. Na bijna 20 jaar  gewerkt te hebben als accountant en controller, heb ik de bedrijfsfinanciën ingeruild voor persoonlijke financiën. Financiële vrijheid is een rode draad in zowel mijn privéleven als op werkgebied. Met mijn kennis en ervaring help ik zoveel mogelijk mensen financiële rust te bereiken. Zodat er voldoende geld is voor een mooi leven NU, terwijl ze tegelijkertijd financieel vermogen opbouwen voor een zorgeloze financiële TOEKOMST. Ik zou het heel gaaf vinden als ik ook jou en je collega's mag inspireren en helpen!

Pluk je geluk!

Maartje  

Volledig onafhankelijk

Ik werk volledig transparant en heb geen samenwerkingen met banken of andere aanbieders. Ik heb geen enkel belang bij waar jij je geld belegt of investeert. Je doet dit in eigen beheer zodat je altijd over je geld kan beschikken. Ik geloof niet in Snel-rijk-worden methodes, die bestaan niet. Maar het is wel mogelijk om met zo min mogelijk inleg, zoveel mogelijk rendement te behalen en zo een fiscaal slim en goed (vervroegd) pensioen op te bouwen.


Eigen verantwoordelijkheid


Ik heb bijna 20 jaar ervaring in financiën maar ik ben geen financieel adviseur. Ik deel graag mijn kennis zodat je zelf kunt beslissen wat jij met je geld wilt doen. De voorbeelden en tips die ik geef, zijn geen advies. Iedere persoonlijke situatie is anders. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je geld en de keuzes die je maakt. Aan beleggen zitten risico’s verbonden. Bij beleggen kun je (een deel van) je inleg verliezen. Beleggen kost geld en de waarde van je beleggingen kan fluctueren. Beleg alleen met geld dat je kunt missen.

Ik deel graag mijn beste strategieën zodat jij geld voor je kunt laten werken en kunt genieten van een goed pensioen!