Vragen? Je bent welkom!

maartje@geluksplukkers.nl
06-8208 6966


         

Financiële vrijheid

Hé hoi!

Ik ben Maartje en ik heb mijn 9 tot 5 kantoorbaan verruild voor het ondernemerschap. De kantoortuin heb ik ingeruild voor mijn werkplek op wielen. Hallo vrijheid! 😊

Ik ben verslingerd geraakt aan de onderwerpen financiële vrijheid en geluk. En ik doe er alles aan om te zorgen dat ook jij je dromen kunt realiseren door grip te krijgen op je financiën en financieel vermogen op te bouwen. Ik weet dat het soms onmogelijk lijkt of spannend is om je vertrouwde leven los te laten. Maar je hoeft het roer niet in één keer om te gooien. Stapje voor stapje is prima. Als je de eerste stap maar zet, want als je het nu niet doet, wanneer dan wel?!


Ik woon samen met Kaj en onze kinderen Jasmijn (2013) en Hugo (2018) in Roden. Ik hou van een minimalistisch leven, opladen in de natuur, tripjes met onze camper en tijd doorbrengen met familie en vrienden. Ik probeer gezond te leven zodat ik veel energie heb en hopelijk vitaal oud mag worden!
Afgelopen jaar reisden we als gezin 8 maanden door Zuid-Europa en Marokko.

#dromendurvendoen!

Financiële vrijheid

Wat ik doe

Ik heb 18 jaar gewerkt als accountant en controller, maar besef nu dat ik maar heel weinig wist over hoe geld écht werkt. Ik dacht dat financiële vrijheid iets was voor rijke mensen. Niet voor iemand met een ‘gewone’ baan en doorsnee leven zoals ik. Vele boeken en cursussen later, weet ik gelukkig beter! Rijkdom gaat wat mij betreft niet om keihard werken en zo snel mogelijk miljonair worden, maar om tijd en vrijheid creëren om je dromen te realiseren. Mijn kennis en ervaring geef ik door via m'n blogs, workshops, cursussen en 1-op-1 trajecten


"Meer vrijheid en plezier in je leven,

dat gun ik iedereen!"


Disclaimer

Ik werk volledig onafhankelijk en transparant. In mijn workshops en trainingen geef ik tips en leg ik uit hoe dingen anders kunnen, dit is geen advies. In 1-op-1 gesprekken sparren we over jouw persoonlijke situatie.  Maar uiteindelijk is er maar een iemand verantwoordelijk voor je geld, en dat ben jij. Ik vertel wat de mogelijkheden zijn, jij bent verantwoordelijk voor de besluiten die je neemt. Zo, dat het maar even duidelijk is ;-)